DEMO- próbálja ki ingyen


Próbálja ki ingyen a termékeinket  
….. és meglátja, hogy pénzt takarít meg vele!

 

A DELTALIFT DEMO PROGRAMJA az érdeklődő ügyfeleknek lehetőséget ad ingyen kipróbálni a termékeinket, mielőtt megvásárolja.

BÉRLET IDEJE 10 nap, ez alatt az idő alatt vagy vissza téríti vagy megvásárolja.

A DEMO PROGRAM SZABÁLYAI: a termék átadásakor kaució kifizetését kérjük az ügyféltől, a kaució az áru teljes értéke ( előleg számla). Abban az esetben, ha az ügyfél megtartja a terméket, számla van kiállítva. Az ügyfél által kifizetett előleg mint a számla összegének megtérítéseként van elkönyvelve. A letét összegeként a termék jelenlegi ára van meghatározva. DELTALIFT – lásd. www. deltalift.hu. A kaució összegét az érvényes árajánlat is szabályozhatja.. A kaució (a termék ára) és a szállítás összege a vevővel a szerződésben írásban van lefoglalva, amelynek másolatát a mindegyik fél megkapja.

Ha az áru nem felel meg a vevőnek, a próbaidő letelte előtt visszaküldi az eladó telephelyére. A vevőnek visszatérítjük az előre kifizetett kaució összegét ( vagyis az árú teljes értékét), a szállítási költség minden esetben a vevőt terheli. A teljes összeg kifizetésének feltétele a próba termék mechanikai sérülés nélküli vissza szállítása, olyan állapotban, amilyenben átvette a DELTALIFT-től.

Válassza ki bármelyik termékünket és 10 napig kipróbálhatja, és biztos meg fog felelni Önnek. Annyira biztosak vagyunk a DELTALIFT gépek minőségében, hogy úgy véljük, ÖN értékelni fogja az ár / teljesítmény arányt. Kipróbálásra MINDIG új terméket adunk, és így semmi sem akadályozza a termék teljes körű használatát a próbaidő lejárta után.